Фурман Т. І.
 Класний керівник 1-А класу
Першокласники в унікальному куточку природи
Канікули! Радіє дітвора. Попереду всіх чекає цікавий відпочинок. Та що може бути кращим, коли із тобою поруч твої друзі. Нас, учнів 1-А класу ОЗНВК «Чаплинська школа-гімназія», разом зібрав пришкільний табір «Веселка». І ось перша захоплююча подорож  до одного  із семи природних чудес України, що входить в сотню найбільш відомих заповідних територій планети – біосферного заповідника «Асканія-Нова». Він є гордістю українців. Це найбільший і найстаріший заповідний степ Європи. Одна екскурсія в заповідник може замінити навколосвітню подорож. 



Скільки незабутніх вражень залишиться в маленьких сердечках першокласників! Адже від такого розмаїття флори і фауни голова іде обертом. Діти насолоджувалися природою рідного краю. Ми  пройшлися маршрутом красивого дендрологічного парку  і потрапили в справжню лісову казку.



Цей день особливо запам’ятається і командиру нашого класу Рогальській Маші, яка під час подорожі відзначила своє день народження. Ми дружно в парку разом із екскурсоводом та класним керівником привітали іменинницю, вручили подарунок, побажали їй та мамі, яка разом з нами подорожувала, всього найкращого.


Діти смакували морозивом, на згадку купували своїм рідним сувеніри. Хочеться подякувати  голові батьківського комітету Литвиненко Є. П., яка також подорожувала з нами, і  всім батькам класу за цю неповторну та  незабутню подорож. 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".