Літературна вікторина
«Любіть Україну, як сонце любіть»
Немає, мабуть, такої людини на Землі, яка б не любила свою Батьківщину. А ми, українці, горді тим, що наша Вітчизна зветься Україна. Ми любимо її, як сонце, як вітер, як зірки, як хвилі Дніпра, як квіти, як пташину пісню. Та як же її не любити? Це край, де ми народились, де батьківська хата, де тато і ненька.
Словами  «Любіть Україну, як сонце любіть» розпочалася літературна вікторина, яку для другокласників організували і провели шкільні бібліотекарі Шрамченко Любов Григорівна та Яценко Наталя Анатоліївна разом із учнями третіх класів. Сторінка за сторінкою відкривалась для другокласників з цікавою інформацією про Україну. Учні повторили державні та народні символи України, заочно завітали у визначні місця нашої держави, згадали її ріки та моря, зазирнули в історію створення міста Києва – столиці України, пригадали державні та народні свята. Учні розповіли вірші про нашу Батьківщину.
Ми - за мирне небо, за щасливих людей і за радісний сміх дітей. Нехай Україні всміхається сонце, миготять зорі, шумлять верби над ставами, колосяться золоті моря пшениці в неозорих степах. Ми гордимося тим, що по всьому світу звучить наша українська пісня. Ми, українці, сердечно любимо Україну «…у сні й наяву, любимо і красу її, вічно живу і нову, і мову її солов’їну».

Класний керівник 2-А класу Фурман Т. І.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".