ЗРОСТАЄМО ПАТРІОТАМИ СВОЄЇ КРАЇНИ!
…Йде травень крізь хвилини, дні і роки. Несе нащадкам спогади свої.
Друга світова війна все далі і далі від нас, ми всі знаємо, що вона була страшною та кривавою, що загинула на ній невимовна кількість мільйонів людей, які просто хотіли жити. Минають роки, відлітаючи у вічність…
Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії. «Ніхто не забутий, і ніщо не забуте!..» 9 Травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Напередодні цієї дати учні 2-А класу віддали данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо. Ми провели  екскурсію до обеліску Слави у рідному селищі, поклали квіти, вшанували пам’ять наших земляків, хто загинув в роки Другої світової війни і звеличив нашу землю.
Нині наша Україна перебуває в стані війни. Доблесні  воїни  сьогодні героїчно воюють, захищаючи рідну землю і кожно­го з нас на буремному сході України. Напередодні травневих свят другокласники організували і провели зустріч із  воїнами АТО  Андрієм та Богданом – військовослужбовцями  десантно-штурмових військ ЗСУ. Вони завітали до нас, щоб по­говорити  про те, що необхідно бути патріотами,  любити свою землю, захи­щати її в тяжкі часи, як робили наші предки, як роблять зараз ваші діди, батьки, брати.
Діти приготували для військовослужбовців листи-подяки, намалювали малюнки, виготовили своїми руками обереги і вручили їх на годині спілкування. Вони подякували їм за мирне небо над нашими домівками і побажали усім миру.
Теплою пройшла зустріч із ветераном Великої Вітчизняної війни Шатохіним Іваном Івановичем, який розповів дітям про жахіття війни. Він закликав берегти мир, бути вдячними пам’яті загиблим.
Хай пісня лине в синь небес крилато,
У мирне небо хай зліта салют!
День Перемоги – це найкраще свято!
І на землі хай в мирі всі живуть!

Класний керівник 2-А класу

Фурман Тетяна Іванівна







Пам'ятаємо ветеранів



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".