Олімпійський урок
«Спорт – це мир!»
       Учні 3-А класу ОЗНВК «Чаплинська школа-гімназія» - жваві, веселі, життєрадісні дітлахи, які люблять займатися спортом, залюбки відвідують уроки фізкультури, спортивні секції та гуртки. Напередодні Олімпійського уроку під час проведення Тижня фізкультури і спорту у спортивних змаганнях серед третіх класів діти виявили свої вольові якості і показали, що їм усе під силу. Це було непросто!
       Готуючись до Олімпійського уроку, вони запросили почесного гостя – батька класу: Білого О. О. Під час зустрічі з дітьми Олександр Олександрович розповів їм про те, що він, починаючи з першого класу, любив уроки фізкультури. Білий О. О., батько Матвія Білого, тренер спортивної школи, у своєму виступі перед дітьми закликав їх з дитинства любити спорт. Бо спорт – це здоров’я, це сила, витримка, мир!
       Цікаво було слухати його розповідь. Нині він грає у футбольній команді нашого рідного селища. «Я пишаюся своїм татом, - каже Матвій, - адже він є ще і моїм тренером з футболу». Олександр Олександрович показав свої спортивні нагороди: медалі та грамоти. Діти ставили йому запитання, на які він залюбки відповідав. Матвій також показує успіху у спорті, і приніс свої грамоти та медалі, які він отримав у спортивних змаганнях. Своїми досягненнями на уроці поділилися Мануйло Ілля, Шарко Денис, Рогальська Марія, Самолєвська Марія, Карпов Михайло, Бутенко Марія.
       Час сплинув швидко у грі, веселих змаганнях. Білий О.О. розповів, яким повинен бути справжній спортсмен.
       У кожного своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно прикладати багато зусиль.
       Сподіваюсь, що мої дітлахи будуть сильними, витривалими та здоровими людьми.












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".