«Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай…»
Миколай вже в дорозі


«Дорогі діти! Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.
Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх» - такими словами розпочалося свято в учнів 3-А класу.
-Сьогодні, мої милі друзі, довгожданний день зустрічі з мріями та подарунками. Свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають діти. От і нині всі з самого раночку виглядають візитера, аби отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно ми готувалися до свята, аби порадуватися та показати, як любимо Миколая, які ми слухняні й талановиті.



Свято лине Миколая –
Серденько радіє.
Йде святий до нас із раю
Принесе надію.
Подарує віру в чудо
І любов велику.
Поклоніться, добрі люди,
Цьому чоловіку.




Доброта добротою день і ніч обіймає
Доброта ходить світом доброта Миколая









От і закінчилося наше свято. Весело було, подарунково, а щоб так і на наступний рік відбулося – наші діточки будуть старатися не бешкетувати, вчитися, розвиватися і знову виглядатимуть свого Миколая у морозяне віконце.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".