Як ми святкували День Святого Валентина
Сьогодні в школі свято —
Гарний і веселий день.
День цей швидко пролітає.
Настрій гарний, всюди сміх.
Ось і дзвоник вже лунає,
Що додому кличе всіх.
Але ми не поспішаєм,
Бо на свято всі ідем.
Наших друзів привітаєм,
«Валентиночки «візьмем.
Друзів маємо багато —
«Валентинки» ці для них.
І в чудове, гарне свято —
Привітаємо усіх!
            « Валентинів день – одне із тих свят, без яких життя було б біднішим. Так нехай же в наші серця та в наші сім'ї це свято принесе щирі і світлі почуття, доброт, розуміння і любов до рідних, близьких, друзів» - такими словами  розпочалося свято у 3-А класі.
В гості до дітей завітала «Валентинка» :
-Привіт, друзі! Я Фея любові і дружби - Валентинка. Сьогодні ми пограємось, здружимось ще більше, адже в моїй скриньці є сюрпризи для вас усіх. В кінці свята ми дізнаємось, хто отримає титул «Міс-Валентинка» та  «Містер- Валентин». Змагання будуть цікавими та захоплюючими.
              В ході свята діти жартували, веселились та ще більше здружилися в ході конкурсів, змагань та ігор: «Хапай пару», «Ласкаве слово», «Зріж очко», «Дружна пара», «Розбите серце», «Запитання-відповідь», «Знайди мене»,  «Комплімент», «Подаруй букет дівчинці», «Жанглери», «Господарочка», «Люстерко».
             Журі обрало переможців. Ними стали Бутенко Мрія та Мануйло Ілля. Вітаємо вас!
                   Дружба - це велика сила. Бо, як каже народна мудрість: «Один ніколи не стане по обидва боки», «Однією рукою в долоні не заплещеш»
 Ну, хто ми без друзів? Тому треба пам’ятати: між людьми - будь людиною. Учись дружити і любити своїх друзів. Окраса людини  - її друзі. Важко жити одному в світі без любові, без ласки, без турботи. А з друзями - ти багатий, щасливий, веселий і впевнений, бо друг завжди поруч, він допоможе, підтримає, правду тобі скаже. Недаремно ж кажуть, що дружба дорожча за золото. Бо «хто кого любить, той того і голубить». А для друга - все найкраще, бо він та особлива і єдина людина, з ким ти можеш поділитися своїми секретами, найпотаємнішими мріями і думками. «Для милого друга, хоч коня з плуга», - каже народна мудрість. Тому в цей день діти обмінялися зі своїми друзями подарунками і валентинками. А дарувати людям подарунки  - це дуже приємно і радісно.
               Всі на святі залишилися задоволеними, отримали призи та сюрпризи.
Без любові - пташка не співає,
Без любові - квітка не цвіте.
Без любові -  сонечко не грає.
То ж
, пам’ятайте, завжди всі про це.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".