Спортивне життя 2-А класу


Тато, мама, я – спортивна сім’я !
Вітаємо з перемогою сім’ю Білого Матвія у шкільних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я !» Радіємо за нашу команду. Бажаємо їм міцного здоровя та нових спортивних звершень.
Тато - Олександр, мама - Оксана і Матвій - справжній футболіст і спортсмен – учасники від 2-А класу. Вони були готовими до фізичних випробувань. Змагання виявилися цікавими і захоплюючими, оскільки поєднували у собі спорт, розваги та здорову конкуренцію.
 За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Усі сім’ї від початкових класів разом зі своїми дітками  взяли участь у спортивних естафетах, конкурсах, показали справжній приклад єднання, підтримки один одного та взаєморозуміння.  Діти відчули мужні широкі плечі батька та завзятість мами. Естафетні змагання склали так, що кмітливість, силу, спритність, волю до перемоги могли продемонструвати як батьки, так і діти. Усі переконалися, що матері, татусі, як і самі діти, обожнюють спорт. Оплесків, сміху, вигуків було вдосталь від усіх нас, уболівальників, коли довелося стрибати учасникам  команд на скакалці, вести ключкою м’яч і забивати його у ворота, переносити на руках маму та усій сім’ї дружно, як гусеничка, рухатися до фінішу. Знання про види спорту, олімпійські ігри та відомих спортсменів для нашої команди, сім’ї Білих, були їм під силу, адже це дійсно спортивна  «сім’я по життю». Лунала весела музика.





Ну от і все, звучить свисток, гра закінчилася щасливо.
Переможці вийшли на місток –
Вітайте їх, ось наша сила.
Ми всі здружились, підросли.
Разом до перемогли йшли.
І свято в школі це здійснилось.
Здоров’я людини – є найціннішим скарбом. Пам’ятайте, що
рости здоровими і сильними вам допоможуть уроки фізкультури в школі, заняття у спортивних секціях, ігри на свіжому повітрі, а найбільше – здоровий спосіб життя у ваших сім’ях.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Година спілкування "Дружний клас".